Solliciteren

Interesse voor een job?  Ga naar ‘Vacatures’ en selecteer de job die je interesseert. Door op ‘Solliciteer nu’ te klikken kun je rechtstreeks je gegevens en cv opladen in onze databank.

Egov Select gebruikt het recruteringspakket van Otys. Zij staan garant voor een vertrouwelijke verwerking van je kandidatuur.

Komt je kandidatuur in aanmerking voor de functie, dan word je telefonisch gecontacteerd door één van onze medewerkers en kun je vervolgens uitgenodigd worden voor een eerste gesprek bij Egov Select. Bij een positieve evaluatie volgt tenslotte een tweede gesprek bij de federale overheidsdienst of instelling waarvoor je zult werken en die de uiteindelijke beslissing tot aanwerving neemt.

Een assessment bij een extern bureau of een veiligheidsscreening kan deel uitmaken van de selectieprocedure voor bepaalde functies.

Egov Select voert een actief diversiteitsbeleid en waakt over gelijke kansen, een gelijke behandeling en een gelijke toegang tot de selecties voor al wie solliciteert.

Sommige woorden in de jobomschrijvingen staan in de mannelijke vorm voor een betere leesbaarheid. Alle jobs zijn echter zowel voor vrouwen als voor mannen toegankelijk.

Published date: 
08/06/2015 - 15:15
Wijzigingsdatum: 
10/06/2015 - 16:46