Doelstelling

MISSIE EN DOELSTELLINGEN

In een ICT-functie bij de overheid bouw je aan de toekomst. Je krijgt de kans mee te werken aan vernieuwende projecten voor een betere dienstverlening aan burgers en ondernemingen.

Een loopbaan binnen een federale overheidsdienst is een bewuste keuze voor een uitdagende functie. Je werkt in een innovatieve omgeving met hoge maatschappelijke relevantie.

Egov Select werft ICT-medewerkers aan voor de overheid en stelt ze ter beschikking van de aangesloten federale overheidsdiensten of –instellingen.

Wij bieden een competitief loon en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook extralegale voordelen, zoals gratis woon-werkverkeer, een groepsverzekering, maaltijdcheques, en hospitalisatieverzekering behoren tot het verloningspakket.

Als organitatie  streven we naar een harmonieuze balans tussen werk en privéleven voor onze medewerkers. Flexibele werkuren, deeltijds werken en telewerk behoren tot de mogelijkheden afhankelijk van de federale overheidsdienst of –instelling waar je tewerkgesteld wordt.

In het kader van haar gelijke kansenbeleid garandeert Egov Select een objectieve selectieprocedure. Leeftijd, huidskleur, geslacht, geloofsovertuiging of handicap spelen geen rol bij het evalueren van je competenties.

Werknemers van Egov Select, gedetacheerd bij één van de leden, worden volledig geïntegreerd in het HR-beleid van die federale overheidsdienst. Van de gedetacheerde werknemers wordt verwacht dat zij de waarden en de identiteit van de overheidsdienst onderschrijven.

De federale overheidsdiensten in Brussel zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.