EGOV SELECT
.
Nieuwsbrief eGovSelect April 2022
Ontmoet het Egov Select Team op Cybersec Europe!
Ook dit jaar zal Egov Select, samen met Defensie en het Centrum voor Cybersecurity Belgiƫ aanwezig zijn op Cybersec Europe, de opvolger van Infosecurity Belgiƫ. Deze jaarbeurs zal op 11 en 12 mei plaatsvinden. Kom langs en ontmoet ons op onze stand in Brussels Expo. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen
.
Security expert, een veelzijdige job met flink wat uitdagingen

De grootschalige invoer van digitalisering in nagenoeg alle sectoren van de maatschappij brengt heel wat dreigingen met zich mee. De coronacrisis en bijbehorende maatregelen hebben het aantal meldingen van cybercriminaliteit fors doen stijgen. Meer dan ooit vinden hackers gemakkelijk hun weg tot onze computersystemen. Hierdoor maken security experten des te meer deel uit van felbegeerde IT-profielen op de arbeidsmarkt. Zij hebben als opdracht de kwetsbaarheden waarvan steeds beter georganiseerde oplichters gebruik maken om allerlei vormen van cybercriminaliteit te plegen zoals phishing, scam of cryptojacking waar mogelijk te voorkomen en indien nodig te bestrijden.

Kom meer te weten+
.
Vacature in de spotlight
IAM Architect  /  Security engineer
FOD Buitenlandse Zaken Brussel
Ben je gepassioneerd door security binnen de diplomatieke wereld en heb je ervaring met IAM/IGA projecten ? Dan is deze vacature zeker en vast iets voor jou!
Senior  /  Voltijds   /  Active directory  /  Azure  /  Iam  /  O365  /  Sharepoint  /  Snow  /  Windows server
IAM Engineer  /  Security engineer
FOD Buitenlandse Zaken Brussel
Ben je gepassioneerd door security binnen de diplomatieke wereld en heb je kennis van IAM ? Dan is deze vacature zeker en vast iets voor jou!
Medior  /  Voltijds   /  Active directory  /  Azure  /  Iam  /  O365  /  Sharepoint  /  Snow  /  Windows server
EGOV SELECT
North Galaxy, toren B
26ste verdieping
Koning Albert II-laan 33, 1030 Brussel
+32 2 740 79 20
recruitment@egovselect.be
Uitschrijven     |     Bekijk deze mail in browser