EGOV SELECT
.
Nieuwsbrief eGovSelect Maart 2022
Cyber Security Expert @ CERT (Cyber Emergency Response Team)
CCB / CERT / CyTris Brussel
Als cyber security expert zal je deel uitmaken van het team van 'digitale brandweermannen' en assisteer je bij zowel het voorkomen als het beperken van cyberbeveiligingsincidenten ...
Senior
 
Voltijds
 
 
Het belang van Cybersecurity
Cybersecurity wordt meer en meer een pijnpunt in deze maatschappij. We worden er allemaal op een of andere manier regelmatig mee geconfronteerd. Denk maar aan de vele phising berichten die rondgaan, en dat is nog maar een klein deel van de bedreigingen want ook grote bedrijven worden aangevallen. Daarom deze maand even een focus op een van onze belangrijke leden : Centrum voor Cybersecurity Belgiƫ.
.
Cybersecurity voor heel het land

Kevin is Cyber Threat Intelligence Analyst bij CyTRIS, het Cyber Threat Research & Intelligence Sharing team van het Centrum voor Cybersecurity Belgiƫ (CCB). Hij zit op de eerste rij wat betreft cyberdreigingen in ons land. Een topjob in een brandend actuele omgeving.

Kom meer te weten+
.
Vacature in de spotlight
Cyber Threat Intelligence (CTI) Analyst - Cyber Risk Assessment Specialist  /  Security engineer
CCB / CERT / CyTris Brussel
Werk als CTI / Cyber Risk Assessment analist mee aan de nationale missie om België een van de minst kwetsbare Europese landen te maken op het gebied van cybersecurity.
Medior  /  Voltijds   / 
EGOV SELECT
North Galaxy, toren B
26ste verdieping
Koning Albert II-laan 33, 1030 Brussel
+32 2 740 79 20
recruitment@egovselect.be
Uitschrijven     |     Bekijk deze mail in browser